Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
                    NU 10% KORTING BIJ JOUW EERSTE ORDER MET CODE: NIEUW  GRATIS VERZENDING VANAF € 75,- (NL/BE) 
JaU0KL38448r0000884t48C2n2c8NM7i.png
    Nederlands
Header

14 dagen bedenktijd

Je hebt als consument 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Mocht je binnen deze 14 dagen vinden dat het bestelde product niet aan je verwachtingen voldoet kunt je het product aan ons retour zenden.

Hoe moet ik een bestelling retourneren?

Als je besloten hebt dat je het product wilt retourneren, laat dit dan binnen 14 dagen na ontvangst per e-mail aan ons weten. Vermeld de volgende informatie in je mail:
• Het ordernummer van je bestelling
• Om welk(e) product(en) het gaat

Wij sturen je een bevestiging van de ontvangen e-mail. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. Gebruik daarvoor het herroepingsformulier, dat je hier kunt downloaden. Hierdoor kunnen wij je retour snel en correct verwerken. Vul dit formulier volledig in en zend het mee met het product. Stuur daarnaast een kopie van de factuur mee.

Verpak de ongebruikte product(en) in de originele verpakking, voorzien van de originele labels. Gebruik bij voorkeur dezelfde verzendverpakking als waarin de bestelling geleverd is.

De kosten voor retourzending zijn voor je eigen rekening. Zorg voor voldoende frankering, anders kunnen wij het product niet aannemen. We raden je aan om het product als pakketpost te verzenden. Je krijgt dan een bon met en track & trace code zodat je het pakket kunt volgen. Bewaar deze bon goed tot je een ontvangstmelding van ons krijgt.

Wanneer we het product in goede staat ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Retourzending bij defect of verkeerd artikel

Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt je dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via info@rubyrocksbijoux.nl) bij ons dient te melden. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Aansprakelijkheid bij schade of verlies

De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij schade of verlies ligt bij Ruby Rocks Bijoux en gaat pas over op de consument als hij het product heeft ontvangen. Vanaf dat moment ben je dus zelf aansprakelijk voor schade of verlies.

Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!
 

KLANTENSERVICE

 Home
 Verzendkosten & levering
 Retourneren & ruilen
 Betalen
 Algemene voorwaarden
 Privacy
 Merken
 Blog
 Over ons
 Contact

 
 
 

RUBY ROCKS BIJOUX & HOME

Ruby Rocks Bijoux & Home beschikt over een collectie die uiteen loopt van unieke oorbellen tot prachtige armbanden en kettingen. Wij bieden online bijoux aan in elke stijl en voor elke gelegenheid.

  Facebook Logo Png Transparent Background Black And White - Галерија слика   Raphael Mail Icon  Style: Flat Rounded Square White On Black    Round Social Media Icons (new) - Socialmediaicons | Social media icons, Social  media icons vector, Snapchat logo    7 IOS 14 ideas | ios icon, iphone icon, app icon

 
 
 

CONTACT

Ruby Rocks Bijoux
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
085 - 0653050
info@rubyrocksbijoux.nl

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies